Roli az USA-ban

Friss topikok

Linkblog

HTML

Don`t upset the rhythm.

rolipok 2010.07.13. 22:42

 Sziasztok! 

https://www.youtube.com/watch?v=9qfmGokiPe8

 

Tudom mar egy ideje nem jelentkeztem, de nem volt se erom, se idom blogot irni. De most bepotolom. :)
Jelentem jol vagyok csak kicsit megfaztam gondolom a legkondi miatt.
 
Mult heten penteken day offom volt Balazzsal, Gaborral, Petyoval meg a lengyel Kamillal. ok mar elmentek csutortok este ott aludtak egy motelben. Szal bulizgattak egy kicsit. Masnapra horror muzeumot tervezgettunk meg a William Henry erodot. plusz gondolkodtunk meg hajokazason meg strandolason. ez osszesen vagy 50dollarba kerul plusz kaja nem akartam meg 20dollart elverni szallasra is. Ugyhogy reggel Matyi elvitt a taborbol Lake George-ba a motelbe ahol a tobbiek aludtak. A motelbe volt medencejuk ott uszkaltunk egy kicsit, majd utunkat az Erod fele vettuk. A William Henry erod haaat jo volt de nem volt egy nagy szam 15dollar kicsit sok volt erte. Beoltozhettunk ilyen kulonbozo ruhakba meg kalapokat vehettunk fel, persze majdnem mind kicsi volt ram, meg lottek agyuval, puskaval, vetitettek egy 10perces filmet aminek lekestuk az elso 9 percet. Ez vicces volt, mert lattunk belole egy percet, majd elougrott a semmibol egy emberke es kerdezte, hogy van e kerdes a filmmel kapcsolatba. Hat hogy a viharba ne lenn?... Mi volt a filmben? Megnezhetjuk megegyszer? HEHE na jo nem csak viccelek, nem kerdeztunk semmit. Szetneztunk az erodnel belul volt ilyen muzeum meg megneztuk a borton reszet is hat az azert tenyleg borton volt. A pottyantos WC egy oriasi hely ahhoz kepest, de tenyleg. Az a borton akkora hogy beultetnek es se felallni se a labad kinyujtani nem tudod. Nemhogy a labad de meg a kezed sem. Durva.
Ezek utan elmentunk az Aviation Mallba. 
 A mallban ettunk egy kinait, marmint nem kinait hanem kinai kajat XD es utanna szetneztunk egy kicsit. Voltunk egy kepregeny boltban ahol az elado pasi mondta hogy neki magyar a nagymamaja, de annyira elfoglalt a munkaja miatt (mert egyedul vezeti a boltot) hogy meg Kanadaba se jutott el soha nem hogy meg Magyarorszagra. Mindenesetre jo fej volt es kaptunk tole egy papirt amit ha visszaviszunk julius 16-an akkor majd kapunk tole valami meglepetes ajandekot. Sajnos nem fogunk tudni elmenni mert pont az a het amikor nem mehetunk Day offra. :s
Az Aviation Mall utan Lake George-i tohoz mentunk uszkalni, Van ott egy kijelolt strand. ...hat mit ne mondjak egy negyed ora kellett mire ravettem magam, hogy bemenjek a vizbe, mert annyira hideg volt. Mikor belevetettem magam csak az a kep villant be, hogy vannak olyan orult emberek akik a jeges tengerbe furdozgetnek, nekem meg ez a kis Lake George-i viz is hideg volt. Bar mondjuk a nap se sutott,szal nem volt valami hu de jo ido. Usztunk egy par kort azutan csak ultunk a parton, A horror muzeum elmaradt, mert ugy dontottunk inkabb hajokazunk, mi viszont Petyoval es Kamillal tovabb strandoltunk. gondoltam majd kovetkezo day offomon hajokazok.
Strandolas utan elmentem Kamillal ajandekot venni Amandanak (Amerikai csaj aki kolcson adta a kocsijat hogy tudjunk menni day offozni), majd visszamentunk a taborba es mire visszaertunk hat persze hogy kisutott a nap miert is ne. Mindenesetre nagyon jol ereztem magam.
Vegneztek itt is a VB-t az osszes gyerek is. hat igen a polip megmondta (http://hvg.hu/sport/20100709_gy_josol_paul_a_polip)
Nagy ujjongas orvendezes volt itt is a Staff Lounge-ba.
Na meg persze iden is volt DJ. Jeff party. El is mentunk. jo volt, bar szerintem tavaly sokkal jobb volt Anita szerint a valsag miatt! :D:D Biztos hogy nem.Tancoltunk egy kicsit, kibuliztuk magunkat. na jo ne tulozzunk, Buliztunk egy kicsit.
 
Azutan minden ment a regibe es azota is. Mosunk, hajtogatunk, szaritunk. Van egy radionk a Laundryba, hogy ne legyen annyira unalmas a nap, de hat neha kikeszit. Neha? MINDIG!!!!
Itt olyan a radio mintha beraknal egy CD-t. Van 10 szam ami megy egymas utan, majd ujra indul. na most gondold el ezt napi 10 oraba a het minden napjan. Mar ha reggel meghallom a szamokat minden bajom van. Mar kivulrol fujom a szoveget.
Tegnap Colour War volt (Szinhaboru) szal kb minden gyerek be volt festve vagy kekre vagy szurkere. Timi, Zsofi, Gabor, Anna, Sarah meg elmentek Bon Jovi koncerter ugyhogy most azt hiszem teljes az eletuk. :)
Hala az egnek jovo hettol mar kb 100 gyerekkel kevesebb lesz. Mar alig varom.
Tegnap este kimetunk Boltonba fagyizni, meg vettem egy 1et fizet 2-t kap akcios chipset. 5 dollar volt azert eleg draga. Bar dupla nagy mint otthon. 
Hat kb ennyi tortent mostansag.


(KEPEK IWIWEN es FACEBOOKON)

Udv mindenkinek!
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rolipok.blog.hu/api/trackback/id/tr952150186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Agneta 2010.07.14. 16:57:58

:D Irigyling :)
Megfázásra meg tudod mit szoktam mondani :D Hagymatea és forró borogatás :D Ha ezt túléled, a megfázást is :D
Nickelback koncert nem lesz véletlenül? :D Máris megyek utánad ha igen :)
Na puszi öcsi:) Vigyázz magadra!!!!!

sedykee 2010.07.26. 08:58:18

basszus...Bon Jovi koncert:O:(
óó Roli ne fájdítsd a szívem:)
Remélem már meggyógyultál:)
pusszancs:)
süti beállítások módosítása