Roli az USA-ban

Friss topikok

Linkblog

HTML

Semmi kulonos...

rolipok 2010.06.23. 01:51

 A mai napon nem nagyon tortent semmi! Talalkoztam az egyik Izraelivel de komolyan mondom ez a gyerek telleg olyan mintha neha hianyozna neki egy nagy nyakas. Beszologat es kioktat mindenkit ha beszelnek utanozza es Annat majdhogynem lek*rvazta. Na szep mondom ki ez hogy mindenkirol velemenyt alkosson, de nem baj Timi helyrerakta egy kicsit. Egesz nap tok jo volt az ido de most esik az eso:

\

 

Irok egy kicsit a taborban levokrol.

Van a taborban egy francia srac Max aki Zsofival takarit o nagyon jo fej rendes gyerek. Mar az elso nap majdnem atrepult a bokor felett golf carral. XD

A szobatarsam Petyo volt o tavaly is itt volt aki esetleg nem tudna magyar es Maintenance/karbantarto volt de most "eloleptettek" soforre igy el kellett koltoznie masik hazba igy a konyharol lett egy srac a szobatarsam Emanuelle.

O is nagyon jofej bar nem sokat beszelgettem meg vele mert csak tegnap este koltozott at. elonye hogy eddig az emeletes agyon aludtam fenn most aludhatok lenn. :)

 

A munkatarsaim Anna, Timi es Anita: Jofejek mindannyian Anna es Timi mar tavlzrol ismertek Anita meg uj gy kicsit neha tul buzgo es a vasarlasaival ki tud akasztani, de am nincs vele baj. XD

A konyhan Balazs van aki magyar. A tobbi mindenki angol Emanuelle/t leszamitva. O francia.

A maintenance/karbantarto resz is magyar a ket Gabor van ott.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rolipok.blog.hu/api/trackback/id/tr162102644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása