Roli az USA-ban

Friss topikok

Linkblog

HTML

We all survived

rolipok 2010.08.21. 02:15

 Augusztus 12-en Banquett volt a taborban (Bankett)  szoval kicsit unneples szeruseg volt a taborban.

Augusztus 13-an elmentek a kolykok a taborbol ugyhogy 14-ere kaptunk egy Day-offot.

Ugy dontottuk hogy elmegyunk vadvizi evezesre, (tovabbiakban Rafting). Mar amikor odaertunk vicces volt a helyzet, mert kitoltettek velunk egy lapot, hogy a felelosseget sajat magunkert vallaljuk es bele volt irva nagy lazan hogy a vadvizi evezes soran bekovetkezett baleset akar halallal is vegzodhet. Bele volt konkretan irva, hogy meghalhatsz, megserulhtesz es ha megserultel nem perelhetsz es ha perelsz akkor azt elveszted es ezeket tudomasul vetted.   hmmmm.... Nice.. jol kezdodik. Miutan befizettuk a reszveteli dijat felszalltunk a buszra ami levisz minket a "vadviz"-re. Megfordult a fejemben, hogy meg fizetek is erte, hogy meghallhatok. Aztan a buszon egy srac oktatast tartott -Timi csak ugynevezte hogy Jezus fiatalon- hogy hogy fogjuk az evezot, meg, hogy ha beesnenk a vizbe akkor rogton emeljuk ki a labunkat, ne alljunk fel csak haton lebegjunk, mert akar egy sziklaba is szorulhat a labunk es annyi. Na miutan kellokepp elremultunk gondoltuk na most ugrik a majom a vizbe vagy majd mi.
Szoval egy csajszi elmagyarazta, hogy hogy uljunk,
Miutan mindenki elfoglalta a helyet elindultunk a vizen. Beszelgettunk, hogy milyen nyugis stb stb. Azan kozeledtunk ahoz a reszhez amikor a viz mar eleg vad volt, persze mi nem is figyeltuk csak dumaltunk,dumaltunk aztan a csaj mondta, hogy evezzunk evezzunk elore fele gyorsan. Na hat mi csak beszeltunk es beszeltunk. hogy milyen lesz, aztan akkorat dobott az egesz csonakunkon a viz, hogy azt hittem kirepulunk. URISTEN! Ez volt az elso resz ami dobott milyen lesz a tobbi. Na de mint utolag kiderult ez is csak azert tortent mert nem eveztunk. A nyugisabb reszeknel megalltunk a vizen es waterfight-oztunk (Vizi csata) ez azt jelentette, hogy kaptunk egy nagy vizipisztolyt es egy vodort amit telemerithettunk vizzel es nyakon onthettuk a masik csonakban evezoket. Atlagosan egy csonakban 8 embrke lehetett, hat miert is ne mi 9en voltunk. 
Kicsi a rakas!
:)
mitan meg volt a csata a tobbi resz mar nem hajitott rajtunk akkorat mint az elso. A vegen csinaltak rolunk kepet osszesen 4db-ot ebbol 2-on nem latszok ugyhogy nem vettem meg. Mivel 35dollarba kerult a 4db. Maga a rafting 25 volt tehat a kep tobb volt, szoval az nem erte meg. 
Szoval sikeresen tuleltem a raftingot. Nagyon jo volt, Szivesen kiproballnam maskor is. Csak ajanlani tudom Nagy elmeny. Azutan elmentunk egy kis szendvics barba kajalni.
Ezutan visszajottunk a taborba es este elmentunk a Saratoga Mallba (Plaza).
A Mallban egy kicsit vasaroltunk nezelodtunk, es mozit terveztunk. Manuelle-nek megigertuk, hogy megnezzuk vele az  EXPENDABLES cimu filmet.( http://filmtrailer.hu/akcio/the-expendables/ )
Ez volt az ok tulajdonkeppen amiert a Saratoga Mallba mentunk. A mozi elott gyors kajaltunk egyet aztan az angolok es kb mindenki kozoltek, hogy szerintuk ne menjunk mozia mert senki nem akar menni csak Timi, Manuelle es En, szoval tobbseg dont alapon nem akarnak 2orat ott rostokollni, szoval ok szolnak a drivernek hogy menjunk vissza na emek, Mi kb lesz*rtuk es bementunk a moziba. A film elott egy csomo reklam volt, de olyanok, hogy el se hinnetek. :D
Aztan megkezdodott a film. Hat mit ne mondjak Silvester Stallone kb 3percet ha volt benne, de meg akkor sokat is mondok. Az elottunk levo csapat azt mondta, hogy unalmas a film. Bar en nem szeretem az akciofilmeket, de szerintem egyaltalan nem volt unalmas soot jo volt. Tetszett. A jegy kb ugyanannyin volt mint otthon egy atlag mozi. 
Szoval nem bantam meg. 
A kedvenc reszem az volt mikor mondta a csaj, a filmbe, hogy mi a nevetek es azt mondta a hapsi : My name is Buda and Pest. Haaaat ez mekkora egy amerikai filmbe magyarorszag! :D:D
Na a poen az volt amikor vege volt a filmnek es kimentunk Adam es Petyo (A driverek) mar vartak rank es kerdeztek tolunk, hogy hol vannak a tobbiek. Mint kiderult visszajottek a taborba anelkul, hogy szoltak volna valakinek. Na mindegy.
Szerintem az egyik legjobb napom volt.
A heten mar nem dolgozok a laundryn, mert megkezdodott a postcamp es nincs mar laundry. Szoval hazakat takaritunk, meg padlokat festunk. Rajottem, hogy szeretek festeni. :)
A het alatt megterveztuk az utazasunkat es lefoglaltuk a szallasokat Bostonba, Philadelphiaba, es New Yorkba. Viszont Atlantic City a sirba tesz minket. Egyszeruen nem lehet talallni jo helyen olcso szallast. Pontositok olcso szallast sem lehet talalni, nem hogy jo helyen.Na ezt mar csak tetozte, hogy megneztem es 45% a TAX ( Afa) amit itt nem tartalmaz az ar hanem meg utanna adodik hozza, Jo ez annyira nem gaz ha 1-2%, de ha 45. pff sz*r. Jelenlegi felallas szerint Philadelphiaba maradunk meg 2 napot es onnan foguk leutazni Atlantic Citybe mert az csak 10 dolcsi a szallas meg 300 lenne kb.
Holnap megyunk vasarolni.
Kb ennyi tortent a heten. 
Ja amugy uj talalmany amit felfedeztem, legalabbis en meg nem lattam ilyet. Elektromos legycsapo. Ugy nez ki mint egy kisebb fajta teniszuto es elektromos aram van benne de valami minimalis feszultsegen es szo szerint megsuti a legyet.
Mik vannak.
Mar csak 21nap es otthon leszek. Pont 3 het. Hogy repul az ido.
Addig is udv mindenkinek.Kepek a facebookon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rolipok.blog.hu/api/trackback/id/tr12236372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása