Roli az USA-ban

Friss topikok

Linkblog

HTML

Tea angol modra

rolipok 2010.07.01. 20:55

 Mostanaban nem tortent semmi kulonos. dolgozgatunk. 

Rakattantam mostnaba a teara. Altalaban zold teat iszok. meg mindennap iszok angol teat. Igen tejjel. nyamm.. finom is amugy. Koszonet erte az angoloknak. :)

Az egyik angol a konyharol tud spanyolul, es mondta hogy megtanit csak mivel mikor szabad akkor en dolgozok igy nem tudtam meg tanulni. :S

Penteken szabadnapos leszek megyek Walmartba Max-szel. O egy francia srac.

Tegnap jott egy uj srac a taborba. Lengyel es Camill a neve. Angol szakos volt kedden diplomazott. ertelmesebbnek nez ki mint a tavalyi lengyelek. :)

Szegeny agyon fogja magat dolgozni ilyen mindenesnek vettek fel.Reggel 10tol a cleanerekkel fog takaritani vacsoraig ami kb 6kor van. Vacsora utan meg beall az ebedlot /Dining hall/  feltakaritani. Aki volt tavaly iott az tudja hogy az azert nem kis melo. 

 

Ma egesz ugyesek voltunk mar delre vegeztunk a mosatlannal es gondoltam lemegyunk uszni, persze mikor munka van akkor dog meleg van ilyenkor meg 18 fok. Remek. Majd megfagyok igy is. Ma nagyon hideg van foleg este.

Na most befejezem majd ha lesz tobb fejlemeny akkor meg irok.

 

JA ES TESSEK KOMMENTELNI!!!!!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rolipok.blog.hu/api/trackback/id/tr952123975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lindo 2010.07.01. 22:51:24

De jól megy neked, hogy ilyen sokszor mész vásárolgatni! :) Engem is vihetnél magaddal.
süti beállítások módosítása